Τρόποι πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των πελατών μας, που επιθυμούν να αγοράζουν προϊόντα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημά, το korfiatisbooks.gr διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

  1. Με πληρωμή στο κατάστημα.
  2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  3. Με αντικαταβολή.

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:
IBAN : GR7101401010101002101957030

Συνιστούμε η κατάθεση να πραγματοποιηθεί εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρισης της παραγγελίας. Στο καταθετήριο απαραίτητα να αναγράφετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας.

Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας αποστέλλεται αφού διαπιστώσουμε ότι πραγματοποιήθηκε η κατάθεση και σας αποστέλλουμε e-mail όπου και σας αναφέρουμε ακριβώς την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας με τη ταχυμεταφορική που συνεργαζόμαστε και τον μοναδικό κωδικό αναζήτησης δέματος (tracking).

Τρόποι Παραλαβής - Πώς θα παραλάβετε την παραγγελία σας από το e-shop

Στη φόρμα παραγγελίας μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας με τους εξής εναλλακτικούς τρόπους παραλαβής:

  1. Με αποστολή στο χώρο σας
  2. Με παραλαβή από το βιβλιοπωλείο μας

​Στην περίπτωση που επιλέξετε την αποστολή της παραγγελίας στο χώρο σας, επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής τα οποία υπολογίζονται αυτόματα με βάση τη διεύθυνση που συμπληρώνετε στη φόρμα παραγγελίας.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το κόστος αποστολής κλικάροντας εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter μας