Προϊόν καταλόγου

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Β' ΚΑΙ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ Μάγκος Αθανάσιος Μουρούκος Ευάγγελος Στεργίου Χαράλαμπος Συγκελάκης Αλέξανδρος Χριστοφίδης Δημήτριος ΣΑΒΒΑΛΑΣ | korfiatisbooks.gr
Μάγκος Αθανάσιος Μουρούκος Ευάγγελος Στεργίου Χαράλαμπος Συγκελάκης Αλέξανδρος Χριστοφίδης ΔημήτριοςΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Β' ΚΑΙ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥΤΟΜΟΣ 1ος ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗΓεωμετρίαΜαθηματικά
Τελική τιμή: €17,91
Αρχική τιμή: €19,90 Έκπτωση 10% (€1,99)

Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές 30 ευρώ και άνω

ISBN978-960-493-745-5
ΕκδόσειςΣΑΒΒΑΛΑΣ
Έτος έκδοσηςΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020
Διαστάσεις17Χ24 εκ.
Σελίδες528
Έκδοση

Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές Λυκείου που τρέφουν μια ξεχωριστή σχέση με τα μαθηματικά και γενικότερα με τις θετικές επιστήμες. Ιδιαίτερα χρήσιμο είναι για εκείνους τους μαθητές που συμμετέχουν στους μαθηματικούς διαγωνισμούς, όπως ο «ΘΑΛΗΣ», ο «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» και ο «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» που διοργανώνει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε.Μ.Ε.). Αποτελεί συγχρόνως μια τεράστια δεξαμενή άντλησης γνώσης για φοιτητές, μαθηματικούς και κάθε άλλον αναγνώστη που συμπαθεί και γοητεύεται από την ομορφιά και τις εφαρμογές των Μαθηματικών.

Η ύλη αναπτύσσεται αρχικά ανά τάξη και ανά κεφάλαιο. Για κάθε κεφάλαιο δίνονται σημαντικά στοιχεία από τη θεωρία, βασικές εφαρμογές και ακολουθούν όλα τα θέματα από τους διαγωνισμούς «ΘΑΛΗΣ» και «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», τα οποία συνοδεύονται με αναλυτικές λύσεις στο τέλος του βιβλίου. Για τον διαγωνισμό «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» αφιερώνονται συνολικά τέσσερις ενότητες. Οι τελευταίες ενότητες κάθε τεύχους περιέχουν θεωρία και εφαρμογές από τις πιο σημαντικές περιοχές των διαγωνιστικών μαθηματικών. Τέλος, το κάθε βιβλίο κλείνει με μια σειρά από επιλεγμένα θέματα από τους προκριματικούς διαγωνισμούς, οι οποίοι γίνονται για την επιλογή και συγκρότηση των εθνικών ομάδων που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους διεθνείς διαγωνισμούς.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί και για τη χώρα μας ένα σημαντικό εργαλείο που θα συμβάλει στην περαιτέρω διάδοση του διαγωνιστικού πνεύματος και θα οδηγήσει πολλούς μαθητές στην αναζήτηση αλλά και την ολοκλήρωση της θετικής επιστημονικής σκέψης.

Σχόλια

Περισσότερα βιβλία σχετικά με την επιλογή σας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές 30 ευρώ και άνω