Προϊόν καταλόγου

ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΕΠΙΛΥΣΗ & ΜΕΛΕΤΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ Α. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑ | korfiatisbooks.gr
ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ Α. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΕΠΙΛΥΣΗ & ΜΕΛΕΤΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΜΟΥΜαθηματικά
Τελική τιμή: €16,20
Αρχική τιμή: €18,00 Έκπτωση 10% (€1,80)

Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές 30 ευρώ και άνω

ISBN978-960-98138-6-0
ΕκδόσειςΤΣΕΚΟΥΡΑ
Έτος έκδοσηςΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020
Διαστάσεις17Χ24 εκ.
Σελίδες182
Έκδοση

Περιγραφή

Αγαπητέ υποψήφιε, το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου απευθύνεται σ’ όλους τους μαθητές που δίνουν Πανελλαδικές Εξετάσεις τα Μαθηματικά Προσανατολισμού.
Οι Εξισώσεις, με χρήση Διαφορικού Λογισμού, αποτελούν διαχρονικά ένα από τα βασικά υποερωτήματα που εμφανίζονται στα Θέματα των Εξετάσεων στα Μαθηματικά Προσανατολισμού. Τα τελευταία 20 χρόνια οι θεματοδότες επιλέγουν τουλάχιστον ένα υπο-ερώτημα που αναφέρεται στην επίλυση ή την μελέτη εξισώσεων, με χρήση Διαφορικού Λογισμού.
Σκοπός της συγγραφής αυτής είναι να έχεις μια πλούσια συλλογή ασκήσεων, από όλες τις περιπτώσεις που αναφέρονται στις εξισώσεις της Γ΄ Λυκείου. Στο τέλος του βιβλίου, υπάρχουν πολλές ασκήσεις για προπαίδευση και εξάσκηση.
Τελειώνοντας θεωρώ ευπρόσδεκτα οποιαδήποτε σχόλια και διορθώσεις, επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν στη συγγραφή του βιβλίου αυτού και ιδιαίτερα τον αξιόλογο Μαθηματικό Κωνσταντίνο Λογοθέτη καθώς και την 
Ελληνο-ρωσίδα Μαθηματικό Dr. Ekaterina Malkova η οποία βοήθησε στη μετάφραση από Ρωσικά και Ρουμάνικα μαθηματικά συγγράμματα τα οποία συμβουλεύτηκα παίρνοντας πολύτιμες ιδέες.

Σχόλια

Περισσότερα βιβλία σχετικά με την επιλογή σας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές 30 ευρώ και άνω