Προϊόν καταλόγου

ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ (έκδοση 2017) BERG JEREMY M.	TYMOCZKO JOHN L.	GREGORY J. Jr. GATTO	STRYER LUBERT ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ | korfiatisbooks.gr
BERG JEREMY M. TYMOCZKO JOHN L. GREGORY J. Jr. GATTO STRYER LUBERTΒΙΟΧΗΜΕΙΑ (έκδοση 2017)ΒιολογίαΧημεία
Τελική τιμή: €75,00
Αρχική τιμή: €110,00 Έκπτωση 32% (€35,00)

Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές 30 ευρώ και άνω

ISBN978-960-524-495-8
ΕκδόσειςΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ
Έτος έκδοσης2017
Διαστάσεις21Χ29 εκ. ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΟ
Σελίδες1296 ΤΕΤΡΑΧΡΩΜΟ
Έκδοση

Περιγραφή

H πρώτη αμερικανική έκδοση αυτού του συγγράμματος κυκλοφόρησε με τον τίτλο Biochemistry το 1975. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η «Βιοχημεία του Stryer», όπως έγινε ευρύτερα γνωστή, άλλαξε ριζικά τον τρόπο διδασκαλίας του συγκεκριμένου επιστημονικού πεδίου στον αγγλόφωνο κόσμο. Το ίδιο συνέβη και στην Ελλάδα όταν εμφανίστηκε η πρώτη έκδοση στα ελληνικά, η οποία κυκλοφόρησε σε δύο τόμους το 1994 και το 1995, και αποτελούσε μετάφραση της τρίτης αμερικανικής. Επί τέσσερις συναπτές δεκαετίες, τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά των αλλεπάλληλων εκδόσεων του συγγράμματος, στα αγγλικά και τα ελληνικά, παρέμειναν αναλλοίωτα: άριστη διάρθρωση της ύλης, σαφήνεια στην έκφραση, πλούσια εικονογράφηση, περιγραφή των πιο πρόσφατων ερευνητικών τεχνικών και της προόδου στη θεωρητική έρευνα, σύνδεση των βιοχημικών φαινομένων και διαδικασιών με τη θεωρία της εξέλιξης, τη φυσιολογία και την ιατρική. Τα ίδια ακριβώς γνωρίσματα χαρακτηρίζουν και την τελευταία ελληνική έκδοση, που κρατάτε στα χέρια σας, η οποία είναι μετάφραση της όγδοης (και πιο πρόσφατης) αμερικανικής.

• Για τα περισσότερα μοριακά μοντέλα δίνεται στο τέλος της λεζάντας τους ο κωδικός της Τράπεζας Πρωτεϊνικών Δεδομένων (.pdb), παρέχοντας στον φοιτητή εύκολη πρόσβαση στο μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε για τη παραγωγή της εικόνας, από την ιστοσελίδα www.pdb.org. Στην ίδια σελίδα υπάρχει διαθέσιμη μια ποικιλία εργαλείων για την απεικόνιση και ανάλυση τριδιάστατων δομών.

Σχόλια

Περισσότερα βιβλία σχετικά με την επιλογή σας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές 30 ευρώ και άνω