Προϊόν καταλόγου

ΦΥΣΙΚΗ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΟΥΡΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΑΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΡΟΣ  ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΚΑΠΟΤΗΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΟΛΟΧΙΔΗΣ KLETT | korfiatisbooks.gr
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΟΥΡΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΑΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΡΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΚΑΠΟΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΟΛΟΧΙΔΗΣΦΥΣΙΚΗ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΦυσική
Στη wishlist Προσθήκη στο καλάθι
Κατόπιν παραγγελίας
Τελική τιμή: €17,10
Αρχική τιμή: €19,00 Έκπτωση 10% (€1,90)

Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές 30 ευρώ και άνω

ISBN978-960-582-100-5
ΕκδόσειςKLETT
Έτος έκδοσηςΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019
Διαστάσεις24Χ28
Σελίδες304
Έκδοση

Περιγραφή

Περιγραφή

Πάνω από 670 καθηγητές Φυσικής από όλη την Ελλάδα πήραν μέρος στη διαμόρφωση του νέου διδακτικού πακέτου για τη Φυσική Β΄ Γυμνασίου της Klett-National Geographicως μέλη της ομάδας αξιολόγησης ή συμμετέχοντας με την τάξη τους στην πιλοτική εφαρμογή. Για πρώτη φορά δόθηκε η δυνατότητα σε καθηγητές να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στη συγγραφή ενός εκπαιδευτικού βιβλίου. Έτσι, δημιουργήσαμε, από κοινού με την εκπαιδευτική κοινότητα, ένα βιβλίο αξιώσεων, το οποίο ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των εκπαιδευτικών και στις συνθήκες διδασκαλίας στην Ελλάδα του σήμερα.

  • Ο καθηγητής:
  • Έχει στη διάθεσή του ένα διδακτικό πακέτο, το οποίο διαχειρίζεται τηνεπιστημονική γνώση, μετασχηματίζοντάς την με τρόπο ελκυστικό και εύληπτο, καθιστώντας τη διαδικασία της διδασκαλίας και της μάθησης απολαυστική και αποδοτική και απόλυτα συμβατή με το επίσημο πρόγραμμα σπουδών του Υπουργείου Παιδείας.
  • Μπορεί να βασίσει την παράδοση του μαθήματος εξ ολοκλήρου στις ψηφιακές καρτέλες διδασκαλίας, οι οποίες περιέχουν πλούσιο πολυμεσικό υλικό για κάθε διδακτική ώρα (εκπαιδευτικά βίντεο, βίντεο-πειράματα, 2D/3D προσομοιώσεις).
  • Είναι ελεύθερος να επιλέξει τι θα χρησιμοποιήσει από το παρεχόμενο εποπτικό υλικό, αποκτώντας ουσιαστική βοήθεια από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του μαθήματος και μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο προετοιμασίας.
  • Μπορεί να αλληλεπιδρά με τους μαθητές του και να ανατροφοδοτεί τον καθένα ξεχωριστά μέσω της πρωτοποριακής LMS εφαρμογής Klett Book-App.
  • Έχει πρόσβαση στο Publior Virtual Lab (εικονικό εργαστήριο πειραμάτων), μέσω του οποίου μπορεί να διεξάγει ψηφιακά πειράματα και να προσελκύει το ενδιαφέρον και την προσοχή των μαθητών του, ακόμα και αν η αίθουσα διδασκαλίας δεν διαθέτει εργαστηριακό εξοπλισμό

Σχόλια

Περισσότερα βιβλία σχετικά με την επιλογή σας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές 30 ευρώ και άνω