Προϊόν καταλόγου

ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ STEPHEN GASIOROWICZ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ | korfiatisbooks.gr
STEPHEN GASIOROWICZΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ3η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗΦυσική
Τελική τιμή: €30,00
Αρχική τιμή: €37,00 Έκπτωση 19% (€7,00)

Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές 30 ευρώ και άνω

ISBN978-960-461-650-3
ΕκδόσειςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Έτος έκδοσης2015
Διαστάσεις17Χ24 εκ. ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΟ
Σελίδες614
Έκδοση

Περιγραφή

Αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο εγχειρίδιο αποτελεί μια αναλυτική εισαγωγή στην κβαντική φυσική και καλύπτει το κενό που υπάρχει μεταξύ των μαθημάτων σύγχρονης φυσικής και των μαθημάτων που προσεγγίζουν με αυστηρό τρόπο την κβαντομηχανική.

Απευθύνεται σε φοιτητές θετικών επιστημών και αποτελεί ιδανικό οδηγό εκμάθησης, καθώς όλα τα θέματα παρουσιάζονται με εύληπτο και περιεκτικό τρόπο.

Παράλληλα, η μαθηματική δομή του βιβλίου έχει διατηρηθεί όσο γίνεται πιο απλή και συνδυάζεται ισορροπημένα με τη φυσική ερμηνεία, ενώ στο βιβλίο περιλαμβάνεται και πλήθος λυμένων προβλημάτων που θα προσφέρουν στον σπουδαστή γνώσεις για την επίλυση πιο σύνθετων προβλημάτων.

 

Σε αυτή τη νέα, αναθεωρημένη έκδοση:

  • Περιλαμβάνεται νέα ύλη, όπως η μελέτη του συστήματος τριών επιπέδων, αλλά και ένα νέο κεφάλαιο για τις θεμελιώδεις αρχές της κβαντομηχανικής.
  • Επεκτείνεται η ανάλυση της γενικής δομής της κυματικής μηχανικής και της περισσότερο αφηρημένης περιγραφής της κβαντικής μηχανικής.
  • Στο εκτενές Παράρτημα, στο τέλος του βιβλίου, έχει συμπεριληφθεί συμπληρωματική ύλη όπου εξετάζονται 28 επιλεγμένα θέματα που ενισχύουν σημαντικά την κατανόηση.

 

 

Ο Stephen Gasiorowicz, με Ph.D. στη Φυσική από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Λος Άντζελες (UCLA), είναι ομότιμος καθηγητής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότας και συγκαταλέγεται μεταξύ των σημαντικότερων παγκοσμίως ερευνητών σε θέματα κβαντικής φυσικής.

Σχόλια

Περισσότερα βιβλία σχετικά με την επιλογή σας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές 30 ευρώ και άνω