Προϊόν καταλόγου

ΟΙ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΕΣ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ | korfiatisbooks.gr
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥΟΙ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΕΣ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗΣ1990 - 2015Φυσική
Τελική τιμή: €4,50
Αρχική τιμή: €5,00 Έκπτωση 10% (€0,50)
ISBN978-960--9457-71-2
ΕκδόσειςΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ
Έτος έκδοσης2018
Διαστάσεις14Χ21 εκ.
Σελίδες125
Έκδοση

Περιγραφή

Η έκδοσή μας αυτή αναφέρεται στην ανακοίνωση, έχει σχέση  με την πρωτοβουλία μας, να τιμήσουμε τις μεγάλες προσωπικότητες της επιστήμης της Φυσικής.

Με προτροπή μας η Μαθήτρια  Βασιλοπούλου Αλεξάνδρα, δούλεψε δυο μήνες και συγκέντρωσε ένα σημαντικό υλικό, ώστε να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για τις μεγάλες αυτές μορφές της Επιστήμης.

Η πρωτοβουλία μας αυτή , φέρνει κοντά στο πλατύ κοινό δυο παραμέτρους,  η μια είναι το βιογραφικό του κάθε Νομπελίστα και η άλλη περισσότερα δεδομένα για το μεγάλο επιστημονικό επίτευγμα του αντιστοίχου Επιστήμονα.

Η συγγραφέας με το δικό της γλαφυρό τρόπο ,προσεγγίζει την πρωτότυπη ανακάλυψη από κάθε έναν διαπρεπή επιστήμονα, μια έρευνα δεκάδων χρόνων , που αλλάζει το ρου της  Επιστήμης και συμβάλλει και συνεισφέρει σε μεγάλα τεχνολογικά επιτεύγματα.

Θεωρούμε ότι  αυτό το υλικό, το περιεχόμενο  του βιβλίου, θα μας κάνει να υποκλινόμαστε σε αυτές τις μέγιστες προσωπικότητες, νοιώθοντας δέος και ευγνωμοσύνη για τη προσφορά τους στην Επιστήμη και τη Κοινωνία

Σχόλια

Περισσότερα βιβλία σχετικά με την επιλογή σας

Εγγραφείτε στο newsletter μας