Προϊόν καταλόγου

ΑΝΤΟΧΗ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ Π. Α. ΒΟΥΘΟΥΝΗΣ Π.Α. ΒΟΥΘΟΥΝΗ | korfiatisbooks.gr
Π. Α. ΒΟΥΘΟΥΝΗΣΑΝΤΟΧΗ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗΦυσική
Τελική τιμή: €50,31
Αρχική τιμή: €55,90 Έκπτωση 10% (€5,59)

Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές 30 ευρώ και άνω

ISBN960-85431-4-2
ΕκδόσειςΠ.Α. ΒΟΥΘΟΥΝΗ
Έτος έκδοσης2011
Διαστάσεις17Χ24 εκ.
Σελίδες655

Πρόλογος

Πρόλογος Α' έκδοσης:
Το βιβλίο αυτό γράφτηκε, προκειμένου να καλύψει τις ουσιαστικές ανάγκες των Σπουδαστών Τ.Ε.Ι. και Α.Σ.Ε.Τ.Ε.Μ. στο μάθημα Μηχανική IΙ (Αντοχή των Υλικών), των τμημάτων Μηχανολογίας, Πολιτικών Έργων Υποδομής, Πολιτικών Δομικών Έργων, Ν/Γ, Γ/Μ, Ο/Ρ, Χ/Π, Κ/Υ, Στρατιωτικών Σχολών, των σχολών Α.Δ.Σ.Ε.Ν., και γενικότερα Σχολών της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ευελπιστούμε επίσης ότι θα αποτελέσει χρήσιμο βοήθημα για τους Μηχανικούς που ασχολούνται με συναφή θέματα, λόγω των πολλών εφαρμογών που περιέχει.
Στο τέλος του βιβλίου, υπάρχει Παράρτημα με χρήσιμους Πίνακες τυποποιημένων διατομών. Σε αυτό η αρίθμηση των σελίδων είναι αυτόνομη, προτάσσοντας το γράμμα Π.
Από τη θέση αυτή, επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά αυτούς που ενέπνευσαν και παρότρυναν τη συγγραφή του παρόντος και ιδιαιτέρως όλους εκείνους που συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στην αποπεράτωση και στην εν γένει εμφάνιση του βιβλίου αυτού.
Θερμότατες ευχαριστίες εκφράζω στον κ. Μ. Κουτσοδενδρή για τα υπέροχα σχέδια του βιβλίου. Ευχαριστώ επίσης τους Σπουδαστές μου, Μ. Παύλου, Μ. Πατατούκου, Δ. Παπούλη, Γ. Φωτόπουλο, Π. Δέτση, καθώς και τις δίδες Ε. Ζέρβα και Β. Λούρα για την υποδειγματική δακτυλογράφηση του κειμένου.
Οποιεσδήποτε παρατηρήσεις για λάθη, τυπογραφικές αβλεψίες ή παραλείψεις θα είναι πάντοτε ευπρόσδεκτες.

Πρόλογος Β' έκδοσης:
Η θερμή υποδοχή της Α' έκδοσης (Δεκέμβριος 1993), μας οδήγησε στην γρήγορη επανέκδοση του βιβλίου αυτού. Έτσι μας έδωσε την ευκαιρία αφενός μεν να διορθώσουμε κάποιες αβλεψίες της αρχικής έκδοσης, αφετέρου δε να συμπληρώσουμε το έργο αυτό, με τα Κεφάλαια 18, 19 και 20. Στο τελευταίο περιέχονται ειδικοί παράγραφοι της Αντοχής των Υλικών.
Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλους αυτούς που βοήθησαν σε αυτό και ιδιαίτερα τους κ.κ. Χ. Ζέρβα και Β. Υφαντή.

Πρόλογος Γ' έκδοσης
Στην έκδοση αυτή διορθώθηκαν μερικά παροράματα και αναδιαρθρώθηκε το Κεφάλαιο 6 της Επίπεδης έντασης και Επίπεδης παραμόρφωσης. Ευχαριστώ θερμά το σπουδαστή μου Ν. Παρασκευόπουλο για τα ωραία σχέδια.

Πρόλογος Δ', Ε' έκδοσης
Στην έκδοση αυτή προστέθηκαν μερικές ακόμη παράγραφοι στο Κεφ. 20 και συμπληρώθηκε περαιτέρω με το Κεφ. 21. Επ' αυτού ευχαριστίες οφείλω στις συνεργάτιδες μου Κ. Σταματίου και Ε. Πολυχρονιάδη. (Δρ Παναγιώτης Α. Βουθούνης, από την έκδοση)

Σχόλια

Περισσότερα βιβλία σχετικά με την επιλογή σας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές 30 ευρώ και άνω